Joomla TemplatesWeb HostingWeb Hosting


Köszöntő!

Tisztelt Partnereink, Látogatóink!

Köszöntöm Önöket a Gondoldó Kft honlapján.

Társaságunk azt a célt tűzte ki a lap indításával, hogy rendszeresen frissülő, megújuló információkkal segítse partnereinket vállalkozásuk irányításában és döntéseik meghozatalában.
A gazdasági helyzet bonyolultabbá válása, az üzleti döntések megszületésének  gazdasági-politikai –társadalmi környezeti feltételeinek módosulásai miatt  , a döntések rövid és hosszú távú  hatásainak számbavétele különös hangsúlyt kap.
A mikró-, kis- és közép vállalkozások döntéshozóinak minden információra szükségük lehet, és szükségük van arra, hogy a döntéshez szükséges  információ a lehető legszélesebb kőrben rendelkezésre álljon. E honlapon olyan információkat helyezünk el , amelyek fontosak lehetnek a döntések meghozatalakor , olyan linkekhez való csatlakozási lehetőséget tüntetünk fel, amelyek tartalmát fontosnak ítélünk.

Kérjük Önöket , hogy esetleges észrevételeikkel segítsék szándékunk legjobb megvalósítását, és ezzel járuljanak hozzá a közös tudásbázisunk további bővítéséhez.
Együttműködő segítségüket előre is megköszönve reméljük, hogy hozzájárulhatunk Partnereink és Látogatóink további üzleti sikereihez.

Minden látogatónknak üzleti eredményekben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!  


Dr. Biróné Dr. Papp Ilona
Ügyvezető

Dr. Biró Zoltán
Ügyvezető

és a GONDOLDÓ KFT Csapata

Pécs, 2011. Január 7.